• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

Master Trainer

Master Trainer - fii cel mai bun!

Invata acum din experientele colegilor nostri din Germania si acumuleaza anii lor de studiu si expertiza in numai 7 zile!
Un Master Trainer va beneficia de tot suportul liderului mondial in materie de electroactivare musculara, AmpliTrain Germania, chiar la sediul central al companiei in Mannheim.

Avand acreditarea de Master Trainer vei avea posibilitatea sa pregatesti si tu la randul tau noi antrenori pe nivelul de AmpliTrainer si VIP Personal Trainer.

Inscrie-te acum la cursurile de Master Trainer!

Ce contine cursul?
Parte teoretica - 5 zile, 4 ore/zi
Parte practica - 5 zile, 4 ore/zi
Examinarea si obtinerea atestatului - 1 zi, 6 ore

Unde se tin cursurile?
Cursurile se vor sustine in Germania, la sediul central AmpliTrain din Mannheim sau la o locatie comunicata ulterior, la momentul stabilirii grupelor.

Cat costa?
Cursul costa 4850 Euro si se poate efectua numai in functie de programarile deja stabilite. Cursurile si examinarile au loc doar de doua ori pe an.

Atentie! Atat cursurile cat si examinarea vor fi sustinute in limba germana. Nu sunt permisi translatori.

Suna acum la 0749 92 92 92 si solicita mai multe detalii!
Vei beneficia de un curs calitativ care te va ajuta in vederea cunoasterii tainelor de antrenament bazat pe tehnologia AmpliTrain Germania!

Poti aplica si prin e-mail la adresa contact@amplifit.ro

Te asteptam alaturi de noi!

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb