• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

beauty-wellness-spa

Ampli.Fit este un concept care poate fi folosit cu succes in zona de tratamente si infrumusetare corporala pentru atingerea celor mai indraznete obiective.
Cu ajutorul nostru, veti beneficiar de o tonifiere rapida a musculaturii, veti elimina efectul de coaja de portocala a pielii dumneavoastra, veti reusi sa eliminati kilogramele suplimentare si metabolismul dumneavoastra va beneficia de o imbunatatire semnificativa.

Stim cu totii ca sportul inseamna sanatate si miscarea este necesara pentru noi toti in fiecare zi. Acum putem avea timp pentru a face miscare - antrenamentele si sesiunile noastre de terapie dureaza intre 10 si 50 de minute, timp in care, veti antrena mai mult de 90% din masa musculara a corpului dumneavoastra!

Comparativ cu antrenamentele intr-o sala de sport conventionala, Ampli.Fit te ajuta sa obtii rezultate mult mai rapide si antrenorii nostri te vor ajuta sa gasesti motivatia necesara prin rezultate imediate, dupa numai 4-5 sedinte.

Te asteptam sa incerci! Programeaza-ti acum o sesiune de proba! 0749 92 92 92 sau contact@amplifit.ro

Doriti sa dotati centrul dumneavoastra cu ultima tehnologie din domeniul electroactivarii musculare? Doriti sa aveti clienti care sa aiba cele mai bune si mai rapide rezultate?
Nimic mai simplu! Inovatia va va fi prezentata de catre consultantii nostri la sediul dumneavoastra si vom organiza sesiuni demonstrative pentru clientii dumneavoastra pentru a avea cea mai relevanta opinie: cea a clientului! Sunati-ne acum! 0749 92 92 92

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb