• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

personal trainer

Atunci când fitness-ul devine o furnizare de servicii, este cu atât mai important ca antrenamentul sau terapia oferită să aibă și un efect optim.
Clienții/pacienții au asteptări mari. Vor să devină mai în formă, mai atragători și mai sănătoși într-un timp mai scurt și mai eficient, însă nu dispun de suficient timp liber și nu vor să fie deranjați cu planuri de antrenament de lungă durată.
Lumea se află într-o continuă schimbare. Chiar și lumea antrenamentelor de fitness. Nevoile se schimbă, dar în același timp și capacitățile tehnice și, să nu uităm să menționăm, chiar și așteptările se schimbă.

Ca instructor de fitness sau terapeut succesul trebuie să fie garantat și, mai mult decât atât, acest succes trebuie obținut rapid și cu convingere. Asteptările clientului/pacientului sunt mari. În consecință, devine mai dificil pentru antrenorii personali și intructorii de fitness să iși ducă munca la capăt cu succes. Mulți clienți încep, într-adevăr un curs de antrenament, însă renunță rapid, după numai câteva sesiuni de antrenament, sau privesc cursul de antrenament ca “participant de la distanță”.

Cea mai frecventă scuză este că “nu au timp”.

Așadar sunt necesare opțiuni de antrenament care să țină cont de această evoluție. Sunt necesare cursuri de antrenament care să dea rezultate într-un timp scurt și care necesită din partea oamenilor un antrenament nu din “capacitățile personale”, ci mai degrabă “pur și simplu să se întample”, fără ca ei să depună efort personal sau să depună un efort cât mai mic cu putință.

Clientul dorește să simtă rezultatele în mod direct. Și tocmai datorită acestui motiv, EMA reprezintă modul de antrenament al viitorului. Din acest motiv, EMA nu este un “moft trecător”, ci modul de antrenament al secolului. Din acest motiv, EMA oferă oportunități instructorilor de fitness si terapeuților. Din acest motiv, EMA reprezintă viitorul acestei industrii. Din acest motiv, Ampli.Fit reprezintă oportunitatea dumneavoastră spre succesul din lumea fitness-ului.

Suna acum si vom programa impreuna o intalnire pentru a cunoaste cateva dintre avantajele pe care le ofera astazi conceptul Ampli.Fit! 0749 92 92 92

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb