• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

Întrebări frecvente

 

Există efecte secundare ale antrenamentului AmpliFit? Este periculos antrenamentul?

Antrenamentele intensive nu sunt periculoase pentru persoane care au o pregătire fizică corespunzătoare. Antrenamentul AmpliFit nu este cu nimic mai periculos decât orice altă activitate sportivă de antrenare a musculaturii corpului. Este un antrenament recomandat pentru recuperarea medicală a musculaturii şi întărirea acesteia în întreg corpul.

La ce vârstă poţi începe antrenamentele cu AmpliFit?

În această privinţă, părerea experţilor s-a schimbat foarte mult în decursul ultimilor ani. Aceştia obişnuiau să spuna că lucrul asupra musculăturii nu ar trebui început înainte de vârsta de 14 ani. Astăzi, lucrurile sunt văzute diferit. Practic, putem spune că antrenamentul AmpliFit este potrivit pentru orice persoană pentru care alte tipuri de antrenament sunt de asemenea potrivite. Vârsta joacă astăzi un rol minor. AmpliTrain este perfect pentru antrenamente în sportul de performanţă, indiferent de vârstă. Totuşi, pentru copiii care nu sunt implicaţi în activităţi sportive intense, recomandăm antrenarea musculaturii prin antrenamente bazate pe joc!

Care este vârsta maximă la care se poate face antrenamentul AmpliFit?

Nu există limită de vârstă superioară pentru participarea la antrenamentele AmpliFit. Vă aşteptăm, indiferent de vârstă şi veţi constata o îmbunătăţire a metabolismului, a circulaţiei sanguine şi a întregului organism după numai câteva şedinţe de antrenament AmpliFit.

Tocmai am suferit o intervenţie chirurgicală. Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a începe antrenamentele AmpliFit?

Cicatricea rămasă în urma intervenţiei chirurgicale trebuie să fie vindecată pe cale naturală şi trebuie să aveţi acordul medicului pentru a participa în activităţi sportive.

Antrenamentul AmpliTrain poate fi susţinut şi de către persoane cu implanturi mamare cu silicon?

Da! Antrenamentul AmpliFit poate fi susţinut chiar şi de către persoanele care au implanturi mamare cu silicon, numai după vindecarea cicatricilor şi permisiunea medicului de a face efort fizic.

Fac deja antrenamente AmpliFit de o vreme şi doresc să variez puţin modalitatea de antrenament. Ce am voie să fac şi ce nu am voie?

Antrenamentele şi terapiile AmpliFit pot fi variate cu o multitudine de mişcări şi poziţii care fac sesiunea mai antrenantă şi mai plăcută! AmpliFit poate fi combinat cu diverse alte echipamente sportive: biciclete eliptice, banda de alergare, TRX, ş.a.m.d.

Care este diferenţa dintre antrenamentul AmpliFit şi altele similare?

AmpliFit foloseşte o tehnologie germană patentată şi unică la nivel mondial. AmpliTrain are 35 de programe de antrenament sau terapie preinstalate, bine structurate şi gândite de către specialişti cu decenii de experienţă în electrostimulare şi activare musculară. AmpliTrain foloseşte curenţi de frecvenţă joasă, medie şi de prag iar modul în care sunt îmbinate aceşti curenţi face ca antrenamentul AmpliFit să fie atât unic cât şi foarte eficient.

Am terminat antrenamentul meu AmpliFit acum câteva ore dar încă mai simt furnicături în tot corpul. Este ceva normal să simt aşa?

Folosirea în timpul antrenamentului AmpliFit a curenţilor de diferite intensităţi face ca ţesuturile să fie activate şi asta se va simţi ca nişte furnicături pentru o perioadă de încă 2-3 ore după ce ai terminat sesiunea de antrenament. Nu ai de ce să te îngrijorezi!

Sunt însărcinată! Am voie să fac antrenamentul AmpliFit?

Nu. Din păcate este o contraindicaţie absolută orice antrenament bazat pe curenţi electrici în timpul sarcinii dar te aşteptam cu mare drag să intri în forma de dinaintea sarcinii după fericitul eveniment!
Totodată, vă rugăm să aveţi în vedere că antrenamentul bazat pe curent nu este indicat în perioada lunară de menstruaţie, în timpul stărilor febrile sau în cazurile în care există orice rană deschisă sau arsură la nivelul corpului. Antrenorul tau te va îndruma astfel încât să fii în permanenţă în siguranţă!

Acest antrenament îmi poate afecta sistemul nervos?

Nu. Majoritatea funcţiilor corpului uman sunt controlate sau activate în primul rând prin impulsuri electrice. Echipamentul nostru pur şi simplu preia sarcina sistemului nervos eliberându-l pe acesta de această sarcină şi permiţându-i chiar mici perioade de relaxare.

Antrenamentul AmpliFit îmi poate afecta inima?

Nu. Curenţii folosiţi de către echipamentul AmpliTrain sunt slabi şi proiectati de aşa natură încât să nu afecteze musculatura organelor şi implicit a inimii, curenţii folosiţi activând musculatura scheletică.

Poate oricine să facă antrenamentul AmpliFit?

Da. Orice persoană care poate face efort fizic şi care nu are interdicţie la efort fizic poate practica AmpliTraining. Există totuşi o listă de contraindicaţii absolute şi relative pe care vă rugăm să o consultaţi în secţiunea >Tehnologie din cadrul website-ului nostru, subsecţiunea Contraindicaţii, înainte de a vă face o programare pentru o sesiune de antrenament. Totodată, vă rugăm să comunicaţi cu antrenorul vostru personal în cadrul locaţiilor AmpliFit legat de încadrarea ta în oricare dintre situaţiile prezentate în acest capitol.

Ce trebuie să fac în timpul antrenamentului AmpliFit?

Antrenamentul AmpliFit vă aduce un antrenor personal care vă va îndruma pe toată perioada şederii voastre în cadrul locaţiilor noastre. Poţi veni la antrenament oricând, cu o programare telefonică prealabilă la numărul de telefon 0749 92 92 92, direct de la birou sau chiar şi în timpul pauzei de masă. Marea majoritate a antrenamentelor noastre durează numai 20 de minute! Astfel, în maxim 45-60 de minute poţi fi gata după un antrenament intens care îţi va lucra aproximativ 90% din musculatura corpului într-un timp record.

 

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb