• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

Beneficiile EMA

Activarea electrică a musculaturii EMA este o formă de antrenament în care sunt folosite impulsurile bio-electrice pentru contracţia muşchilor scheletici. În funcţie de programul de antrenament şi de forma impulsului selecţionată, contracţiile muşchilor pot fi ajustate individual. 

Beneficiile impulsurilor bio-electrice se regăsesc în impactul fiziologic, chiar şi asupra musculaturii adânci şi a musculaturii care este greu de accesat prin mişcări convenţionale.

AmpliFit foloseşte tehnologia AmpliTrain având un curent cu frecvenţă medie de înaltă calitate. Implicit, AmpliTrain este momentan singurul sistem EMA de înaltă calitate de pe piaţă. Celule musculare sunt activate cvasi-fiziologic şi acţionate să se contracte. Fără a irita nervii! În acelaşi timp, datorită formei speciale a curentului are loc o activare extrem de eficientă a acelor celule prin care trece curentul, astfel la fiecare antrenament celulele fiind încărcate cu energie pozitivă şi stimulate corespunzător în metabolism.

Tot mai multe persoane se orientează către un stil de viaţă sănătos şi apelează la sport. Într-o societate care îmbătrâneşte progresiv, cu toţii ne dorim o metodă rapidă şi eficientă de a ne menţine corpurile în formă sau de a ne redobândi forma de altă dată. AmpliFit vă oferă cele mai bune servicii şi susţinere extinsă printr-o tehnologie de ultimă generaţie, acreditată medical la nivel european.

Datorită EMA, am intrat cu succes într-o nouă dimensiune unde este implicat antrenamentul de fitness şi terapia de recuperare medicală.

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb