• RO
  • |
  • EN
  • |
  • DE
0749 92 92 92

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii de utilizare

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și folosirea site-ului www.amplifit.ro se face pe baza acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logare și accesul la informațiile și serviciile furnizate presupune acceptarea implicită a acestor termeni și condiții. Acestea pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, fără anunțarea în prealabil a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii au acces permanent la termenii și condițiile website-ului.

Amplifit.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu se află sub proprietatea acestui website.

Amplifit.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul lui este de a oferi informații, de a ajuta utilizatorii săi să găsească cât mai ușor și rapid datele necesare.

Pentru ca amplifit.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie să se respecte următorii termeni de utilizare:

  •          Nu se va copia sau distribui nicio informație fără a obține în prealabil un acord scris din partea administratorului website-ului.
  •          Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial.
  •          Nu se va modifica sau degrada nicio parte din acest website, ci doar acolo unde aveți acces legal și prestabilit.
  •          Nu se vor publica pe acest website informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor existente.
  •          Se vor respecta termenii și condițiile stabilite de acest site.

 Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt de interes general, despre AmpliFit, produsele și serviciile oferite de acesta, cât și alte informații considerate importante pentru utilizatori.

Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorului în mod gratuit. AmpliFit poate implementa anumite servicii pe site ce vor fi oferite contra cost utilizatorilor.

Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scopul informațional. Conținutul nu poate fi copiat, transmis, reprodus, distribuit, vândut sau licențiat fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică amplifit.ro.

Politica de confidențialitate

Toate informațiile furnizate de utilizatorii site-ului sunt și rămân confidențiale.

Amplifit.ro va folosi aceste informații doar în scop personal. 

Gift Card

OFERA CADOU "O VIATA MAI BUNA!"

Solicita acum cardul cadou pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi tie! Fie ca alegi pachetul "basic" cu 4 sedinte de antrenament sau pe cel intensiv "performance" cu 12 sedinte de antrenament pentru a-l darui persoanelor dragi tie, fie ca alegi pachetul "family" si iti insotesti sotul sau sotia, iubitul sau iubita, sora sau mama, acest cadou va ramane cu siguranta mult timp in amintirea lor si le va aduce numai bucurii, impliniri si satisfactie!

Suna acum la 0749 92 92 92!
© 2015 AMPLIFIT. Toate drepturile rezervate. Design by Quart Creative Agency. Development by Underweb